Annons
Annons


Stjärnspäckad Rosa bandet-gala


En kväll av både glädje, hopp och allvar blir det när Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj intar Lisebergshallen i morgon, torsdag.
För sjunde året i rad direktsänder TV3 Rosa Bandet-galan och som programledare ser vi Hasse Aro och Renée Nyberg. På scen står bland andra Peter Jöback, Bo Kaspers orkester och Lisa Miskovsky.

Annons

Förra året samlades 44 miljoner kronor in under Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj till stöd för kampen mot bröstcancer. I år är målet högre satt och förhoppningen är att räkneverket passerar 47 miljoner kronor. Torsdagen den 28 oktober är det dags att summera årets kampanj – med en stjärnspäckad direktsänd gala från Lisebergshallen i Göteborg.

Artisterna som är klara för i år är Peter Jöback som sjunger sin nya låt ”Inte redo än”, skriven av Mauro Scocco, samt Bo Kaspers Orkester, som spelar låt ”Ett ögonblick i sänder” och skivaktuella Lisa Miskovsky som framför nya singeln ”Lover”. Och det kommer mer – fler artister offentliggörs inom kort.

Bakgrund om Rosa Bandet – ”Pink Ribbon”.
Rosa Bandet eller Pink Ribbon startades 1991 i USA av Evelyn H Lauder och Alexandra Penney. De spred budskapet genom att distribuera det rosa bandet och genom att lysa upp byggnader och monument världen över.

Hur skänker jag pengar till Rosa Bandet?
I år är det åttonde gången som Cancerfonden driver Rosa Bandet och hittills har närmare 260 miljoner kronor samlats in, men mer pengar behövs!

Under Rosa Bandet-galan kan man sms:a GALA till nummer 72988. Kostnaden för sms:et är 50 kronor (operatörens ordinarie avgift för sms tillkommer).

Följande nummer gäller i övrigt när man vill skänka pengar:
Gåva: 100 kronor – 099-909 10
Gåva: 500 kronor – 099-909 50

Rosa bandet-galan,
direktsändning torsdag 28 oktober kl 20.00-22.00 i TV3.

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…