Annons
Annons


Stjärnspäckat i skärgården på Renées brygga!

Lena Philipsson, Ara Abrahamian, Jessica Almenäs och Morgan Alling är några av de kända svenskarna som medverkar i den andra säsongen av ”Renées brygga”.


Renée Nyberg. Foto: Eric Josjö/TV4

Renée Nyberg. Foto: Eric Josjö/TV4

Under några härliga sommardagar samlades flera kända svenskar med fantastiska historier i Stockholms skärgård för att besöka Renée Nyberg. Deras möten kantades av lekfullhet och skratt, men också av förtroliga samtal om livet när Renée och gästerna lärde känna varandras okända sidor.

Annons

– Årets gäster är väldigt bjussiga och det blir mycket garv men också en del allvar. När Maria Lundqvist kom på besök slutade det med att vi höll om varandra och skrattade och grät på samma gång, säger Renée Nyberg och fortsätter:

Gilla Allas.se på Facebook

– Att se Steve Angello spela på klippan medan Anja och Filippa dansar tryckare i solnedgången är ett skönt vykort att tänka tillbaka på nu när det är som mörkast. Jag hoppas att tittarna kommer tina upp en liten aning när de får hänga på årets Brygga.

Oförglömliga minnen

I sex avsnitt framöver blir det bryggmys med rejäl stjärnglans när såväl internationella musikstjärnor som skådespelarikoner och idrottspersonligheter intar bryggan och tillsammans med Renée skapar oförglömliga sommarminnen.

De som medverkar i ”Renées brygga” är:

Avsnitt 1: Lena Philipsson, David Batra och Paolo Roberto

Avsnitt 2: Ewa Fröling, Ara Abrahamian och Dan Ekborg

Avsnitt 3: Jonas Hallberg, Dragomir Mrsic och Jessica Almenäs

Avsnitt 4: Maria Lundqvist, Sven Wollter och Tommy Söderström

Avsnitt 5: Steve Angello, Isabel Adrian, Anja Pärson och Filippa Rådin

Avsnitt 6: Lill Lindfors, Helena af Sandeberg och Morgan Alling

Renées brygga: Såsongsstart torsdag 14 januari kl. 21.00 i TV 4

LÄS OCKSÅ


(2)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…