Annons
Annons


Stjärnspäckat i Welcome to Sweden

I årets upplaga av den internationella komedisuccén "Welcome to Sweden" välkomnas ett antal internationella världsstjärnor till ett vintrigt Sverige. Bland andra dyker Neve Campbell, Jason Priestley, Jack Black och Paul Simon upp i nya gästroller, och så även Anja Pärson. I huvudrollen medverkar återigen seriens skapare, Greg Poehler.


WelcomeToSweden

Bröllopsbestyr, föräldrar som lägger näsan i blöt och fortsatta frontalkrockar mellan två kulturer. När säsong två av Welcome to Sweden tar fart har amerikanen Bruce överlevt den första kulturkrocken med Sverige och accepterat att hans nya liv är här med flickvännen Emma. Nu är han redo att ta nästa steg i förhållandet – giftermål. Men, frågan är om Emma är redo. Snart visar det sig att de två har helt olika syn på äktenskap och bröllop, och vägen till altaret blir allt annat än enkel.

Annons

Nya ansikten för den här säsongen är internationella stjärnor som Beverly Hills-hunken och 90-talsikonen Jason Priestley, Hollywoodstjärnan Jack Black och musiklegendaren Paul Simon. De kommer under seriens gång gästspela i roller som sig själva. Det gör även inga mindre än Anja Pärson och Paolo Roberto. Andra nya roller spelas av bland andra Neve Campbell, som i fyra avsnitt medverkar som den nya marknadschefen på Emmas bank, Rachel Mohlin och Kodjo Akolor.

– Det känns väldigt roligt att kunna presentera ett sådant uppställ av medverkande i Welcome to Sweden. Både med en fenomenal svensk cast och internationella världsstjärnor som Neve Campbell och Jack Black, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4.

Welcome to Sweden har premiär 1 april klockan 21.00 i TV4.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…