Annons
Annons


Guide till Stockholmsveckan i Visby 2016!

Stockholmsveckan i Visby lockar tusentals från hela Sverige. Festligheterna drar i gång måndagen den 18 juli. Här är en guide med de bästa tipsen, från fester och mat till boende i Visby.


Stockholmsveckan i Visby 2016.

Här är guiden till Stockholmsveckan i Visby 2016!

Hotell i Visby

Det brukar vara rätt så fullbokat på så gott som alla hotell i Visby under Stockholmsveckan, men har du tur så hittar du kanske något rum som blivit över eller avbokats. Med hjälp av hotellsökningen på sajten Skyscanners kan du snabbt se hur utbudet ser ut under din valda period. Om det krisar så finns det gott om stugor och campingplatser i och kring Visby.

Annons

Bästa After Beachen

Kallbadhuset i Visbys hamn är ett givet inslag under Stockholmsveckan. Gör som ”alla” och tillbringa dina eftermiddagar här. Njut av stranden, de lyxiga drinkarna och slappa i solsängarna bredvid palmerna. Du hittar Kallbadhuset, som håller öppet från 11.30 varje dag, mellan Visby och Almedalen.

Bästa nattklubben

Gutekällaren, eller Gute som den också kallas, är Gotlands mest kända nattklubb. Gute är inhyst i en vacker gammal byggnad på Stora Torget och gästas av en rad kända artister under högsäsongen. Boka drinkbord och njut av grymma DJ:s och livemusik varje dag under hela Stockholmsveckan.

Bästa dagen efter-maten

Restaurang Bakfickan i Visby har hängt med sedan 90-talet och är idag Gotlands kanske mest kända matställe. Omnämnd i White Guide och topprankad på TripAdvisor; Bakfickan är en riktigt bra fisk- och skaldjursrestaurang där du kan njuta av allt från den traditionella Toast Skagen till rökta räkor. Till efterrätt finns bland annat gotländska jordgubbar med vit choklad på menyn, behöver vi säga något mer?

Bästa sockerchocken

Europas största glassbar finns i Visby; Glassmagasinet har hela 290 smaker att välja bland. Vid sidan om traditionella smaker hittar du bland annat popcornglass och sill- & gräslöksglass, hemmagjort yoghurtglass och red bull-sorbet. Har du svårt att välja kan du trösta dig med att Glassmagasinet håller öppet till sent på kvällarna!

Bästa hänget

Lokalbefolkningens favorit Munkällaren på Stora torget bjuder på allt från schlagerbar till nattklubb och after beach. Här har du fyra dansgolv att välja bland och barer finns både inom och utomhus. Liveband med gårdsspelningar och partyshower är ett stadigt inslag här.

Guiden kommer från resesöksajten Skyscanners.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…