Annons
Annons


Stort härligt sommarnummer med extra många kryss!


Allas nr 27Sommartid är läcker pajtid, avkopplande krysstid, svalkande badtid, söta jordgubbstid och smarrig cheesecaketid, tropisk modetid, gapskrattens turnétid och blommande pelargontid och… ja, vilken tid den än är så hittar du den i veckans Allas!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 27 ( i butik 26 juni):

I två år torterades de av sin dotters försvinnande
Ingen kropp – inget mord, ingen mördare. I två år torterades Laila och Lars-Rune av dottern Marinas försvinnande. Allt pekade på att hon blivit mördad – och vem som var mördaren! Men först när hundratals frivilliga gjorde det polisen inte klarat fick de visshet.

Suveräna sommarpajer
Sommartid är pajsäsong! En smarrig fyllning och lite äggstanning, så är allt klart! Vår matredaktör Eva Boström bjuder på sex pajfavoriter, alla lika frestande.

I år behåller han kanske kläderna på…
Ifjol gjorde komikern Per Andersson succé under Diggiloo-turnén med sitt nummer ”Kuk i hatt”. I år turnérar han igen. Men någon ny nakenchock vågar han inte lova, för i sommar följer ju både fru och barn efter i familjens bil…

Svalkande nyheter – fukt för huden!
När solen är het och luften dallrar är det viktigt att fylla på med fukt för att hålla huden i form. Det finns många härliga nyheter – från mousse, gel och det senaste; sorbet, som dessutom ger skön svalka i värmen!

Träna i vatten – 9 sköna övningar!
Att träna i vatten är bra för kroppen. Varför inte passa på att göra några enkla och effektiva övningar när du ändå är i och svalkar dig i sommar!

Baka ljuvliga desserter
Njut av jordgubbarna till efterrätt! Snabbt gör du trifle i glas med krämig yoghurt, tarte av färdig smördeg eller lägg dem i frisk lag med mynta. Baka smarrig cheesecake med vit choklad och gör gräddiga bakelser av rulltårta på ett kick. Vi har alla recepten!

Dessutom:

  • Extra stor kryssbilaga – 58 lätta & roliga korsord
  • Tropisk hetta i semestergarderoben
  • En läsare berättar: Min kamrat blev levande begravd
  • Karin är veckans höjdpunkt för soldaterna i Afghanistan
  • Steg för steg: Sommarens godaste rostbiff
  • Spännande sommardeckare av Maria Gustavsdotter
  • Medicin & hälsa: Ny metod mot kronisk smärta
  • Lilla primörguiden för grönsaksglädjen
  • Familjen som slåss mot myggplågan
  • Våga blanda olika inredningsstilar

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…