Annons
Annons


Stort horoskop – så blir ditt kärleksår 2017!

Kanske blir just du huvudstupa förälskad! Vem finner drömprinsen och vem bjuder till bröllop? Stjärnorna vet vad som händer i ditt kärleksliv! Vår astrolog Li Larsson har sett in i 2017...


horoskop-2017

Väduren
21/3–20/4

Singeln: Stjärnorna förser dig med rätta dragningskraften under en het vår och försommar. Men bara för att det finns chanser är det inte säkert att du vill binda dig. När Uranus är med i leken tänder du snabbt och svalnar lika fort.
Sensommaren dämpar dig, men glöden tar sig under hösten. Nu kämpar du för att vinna ett vackert hjärta. Oddsen ökar när månen och Venus sprider sina romantiska influenser!
Den stadgade: Det första halvåret andas nystart för dig som varit uttråkad och trött. Vårens stjärnor piggar upp och du ser på din partner med nya ögon. Försommaren känns särskilt äventyrlig och spännande, och en resa gör underverk. Under vintern smyger det in en känsla av att du vill knyta banden hårdare, men perioder av spänningar stör dessvärre harmonin. Se upp för gräl och invänta tålmodigt den kanske bästa julen på länge!

Annons

Du får snabbast puls av:
Vågen och Skorpionen.
Kärleken finner du lättast på: 
På resan.
Bästa flirtknepet: Var oförutsägbar.

Oxen
21/4–21/5

Singeln: Under våren vandrar du rastlöst mellan kärlekstörst och självständighet. Du har mycket svårt att bestämma vilket ben du ska stå på. Gör det helst innan de bästa chanserna flaxat förbi! Känslorna klarnar under sensommaren och du känner instinktivt att bara du kan ändra på rådande läge. Förbered dig på att inleda ett nytt kapitel i kärleken!
Den stadgade: Plutos påverkan är stor under första halvåret och du rör om i alla viktiga grytor. Din nya drivkraft undgår inte kärlekslivet, och håller det inte måttet ger du det förhoppningsvis en ny chans innan du går vidare. På höstkanten piggnar du till av en positiv influens från Jupiter och sedan är det ljus och glädje på många håll i tecknet. Du säger hellre ja än nej till livets njutningar och det lyfter kärleken!

Du får snabbast puls av:
Skorpionen och Fiskarna.
Kärleken finner du lättast på: Krogen.
Bästa flirtknepet: Bjud på middag.

Tvillingarna
22/5–21/6

Singeln: Vårvintern känns ödesmättad för alla, och kanske särskilt för singeln. Nu samlas illusionerna och du har svårt för att tänka klart i känslomässiga situationer. Att vänta in april eller maj är säkrare och sommaren känns tveklöst som en skön tid oavsett om du får varaktigt napp eller inte. Du vågar bejaka dina känslor och lustar och spännande dagar väntar. November är det bäst chanser för dig som satsar på allvar!
Den stadgade: Du är sällan en romantiker, mer lekfull och flirtig. I år har Venus och månen tagit grepp om ditt kärleksliv och nu passar du på att smida medan hjärtat är varmt. Du tar klokt vara på de gyllene stunderna. Under augusti och september hjälper Saturnus bana dig att effektivt ordna  
gemensamma affärer och samtidigt putsa på trevliga framtidsplaner. Det går framåt!

Du får snabbast puls av:
Skytten och Lejonet.
Kärleken finner du lättast på: Festliga tillställningar.
Bästa flirtknepet: Bjud på dig själv.

Kräftan
22/6–23/7

Singeln: Tunga planeterna Uranus och Pluto utmanar under början av året och ingenting går att ta för givet. Folk du möter är inte alltid vad de utgör sig för att vara och det är lätt att hamna på fel spår. Från våren och försommaren blir det andra bullar, heta sådana dessutom. Mars eldighet smittar av sig på tecknet och det betyder att det finns någon i din närhet som påverkar dig starkt till både kropp och själ!
Den stadgade: Våren och försommaren har sina ömma stunder, men sedan blåser det ostadiga vindar och lyckan svänger åt alla håll. Håll dig sysselsatt i stället för att grubbla, kompromissa och tänk positivt i stället för att vara omedgörlig och tjurskallig. November är en grå månad för många, men för dig är den årets bästa på kärlekssidan! Nu har du chansen att ställa allting till rätta och komma lite närmare dina mål än förut.

Du får snabbast puls av:
Stenbocken och Vågen.
Kärleken finner du lättast på: Semestern.
Bästa flirtknepet: Visa dina talanger.

Lejonet
24/7–23/8

Singeln: I januari till mars berättar Merkurius och Venus influenser att du går helhjärtat in för kärleksplanerna, kanske du dejtar en viss person. En rivstart på kärleksåret och du behöver inte tänka länge innan du vill slå till. Sommaren andas sensualitet och förförelse med heta möten i sikte. För dig som ännu inte träffat någon är slutet på augusti och hela december perioderna att vara extra uppmärksam på!
Den stadgade: Du gillar sol och sommar och värmen gör dig avslappnad och inställd på kärleksmys. Ditt hjärta är generöst och du bjuder gärna din partner på resor, fina hotell och andra överraskningar. Att skämma bort är ditt sätt att visa kärlek. Efter en svalare höst med många upptagna och jäktade dagar går du nästan i ide med dina närmaste. Nu dalar tempot dramatiskt, men romantiken blommar!

Du får snabbast puls av: 
Vattumannen och Tvillingarna.
Kärleken finner du lättast på: Kräftskivan.
Bästa flirtknepet: Lyssna med hjärtat.

Jungfrun
24/8–23/9

Singeln: Efter en seg start tinar det mest frusna jungfruhjärta upp när vårsolen kikar fram. Venus och Neptunus får dig att drabbas av kärlekslängtan, även om det finns en tendens att drömma mer än att ta initiativ. Med lite tur hittar kärleken fram till dig, men kanske inte vid första försöket utan vid andra eller tredje. Sensommarens influenser från Mars 
berättar om möjligheter till en känslosam nystart!
Den stadgade: Du är en självständig och stark person, men det finns perioder när du uppskattar kärleken mer än något annat. Hjärtat tycks vakna under våren och när naturen är som vackrast får du hopp om bättre tider. Det klappar också hårdare under högsommaren när Venus gör dig lättsinnig och flirtig, det bäddar för skratt ända in i sängkammaren. Här anas en nytändning och ett känslorus som väl omhändertaget kan vara länge.

Du får snabbast puls av:
Fiskarna och Stenbocken.
Kärleken finner du lättast på:
I vänkretsen.
Bästa flirtknepet: Le mot världen.

Vågen
24/9–23/10

Singeln: Ditt kärleksår kännetecknas av Uranus instabilitet, men också spännande möten, het flirt och starka känslor. Nu är det lätt att bli förälskad vid första ögonkastet, men också att trassla in sig i omöjliga affärer. Se upp för förhastade beslut i kärlekens namn! Sommaren är din bästa tid, nu samlas romantiska planeter som Venus och månen och det väcker dina känslor. En förälskelse vid den här tiden har goda möjligheter att utvecklas!
Den stadgade: Du hör till dem som får kämpa för att uppnå balans i årets kärleksliv. Stjärnorna gör det svårt för dig att slappna av och det förekommer både svartsjuka och rastlöshet. Att göra vardagen mer spännande och omväxlande dämpar friktionerna. Du gör bäst i att redan under vårvintern bilda ett team med hjärtevännen, bygga på gemensamma projekt samt planera årets resor och upplevelser ihop.

Du får snabbast puls av:
Väduren och Kräftan.
Kärleken finner du lättast på: Grillfesten.
Bästa flirtknepet: Var spännande.

Skorpionen
24/10–22/11

Singeln: Du inleder året en smula passivt på kärleksfronten. Det finns inte mycket energi eller lust för de känslomässiga affärerna. Kanske du är en inbiten ensamvarg med stimulerande projekt på egen hand. Resor och jobbsatsningar syns i tecknet. Mars heta stjärna vaknar under sommaren, men den bäddar mer för ytlig flirt än riktig förälskelse. Kanske du bör invänta höstens chanser; här finns tecken på att något varaktigt vill ta sin början!
Den stadgade: Du har ingen överskotts-
energi att ta av, men kärleken kan också vara välgörande när den är lugn och stillsam. På våren och hösten lever du upp och orkar ge mer av dig själv och inte minst ta emot. Jupiters influenser visar att du är inne i en självständig period. Glöm inte att ta med din partner på det roliga du gör! Odla gemenskapen i stället för att ta den för given.

Du får snabbast puls av:
Oxen och Väduren.
Kärleken finner du lättast på: Jobbet
Bästa flirtknepet: Öppna ditt inre.

Skytten
23/11–22/12

Singeln: Sällan har din attraktionsförmåga varit större än i år. Venus och Jupiters influenser gör din resa mot kärleken spännande och tursam. Chanser verkar dyka upp bakom varje hörn, men du kan bli osäker på var du ska spinna vidare. Lita på magkänslan och omge dig med goda rådgivare. Var beredd tidigt, för hos många glada skyttar knackar det på dörren redan under februari/mars!
Den stadgade: De i kärlek så viktiga planeterna Venus och Mars ger dig en stark start på kärleksåret. Härligt nog verkar de lyckliga stunderna ha en förmåga att återkomma under i stort sett hela året. Många kärleksfulla Skyttar blir överraskade med förlovning och frieri! En avgörande tid även för dig som kanske misströstat och varit beredd att ge upp, men nu får du nya krafter och bestämmer dig för att kämpa.

Du får snabbast puls av:
Tvillingarna och Vattumannen.
Kärleken finner du lättast på: 
Nära håll.
Bästa flirtknepet: Bjud hem nya människor.

Stenbocken
23/12–20/1

Singeln: Med en stark Pluto i tecknet är du passionerad men också egensinnig och självrådig. Du vill inte ha för mycket motstånd, men inte heller det som är lättfångat. Det är inte lätt att leva upp till dina krav och skarpa blick, kanske har du för lätt att hitta fel. Från augusti och framåt blåser Venus in varmare vindar och nu blir du mer mottaglig för uppvaktning och förälskelse. Och kanske du vågar släppa någon nära!
Den stadgade: Stjärnorna vill se utveckling, men du har en förmåga att sätta upp sköldar omkring dig när du blir förvirrad och nu får kärlekens alla krav det att snurra. Ta emot insikterna om att det är förändringar som krävs för att en relation ska kännas levande. Du vet att det blir tråkigt att hålla fast vid det hemtama. Förnya dig, uppvakta och överraska!

Du får snabbast puls av:
Kräftan och Jungfrun.
Kärleken finner du lättast på:
I storstaden.
Bästa flirtknepet: Var en god lyssnare.

Vattumannen
21/1–18/2

Singeln: Du uppskattar din frihet och ditt oberoende så pass mycket att du kan vara svårfångad. Fram till sommaren värjer du dig för känslomässig närkontakt, men sedan ökar risken betydligt för att du ska trilla dit. När de romantiska influenserna från månen drabbar tecknet kan inte ens du vara oberörd. Speciella kontakter dyker upp och det som börjar med vänskap kan sluta med förälskelse. Missar du chansen bjuder oktober på en ny och minst lika het sådan!
Den stadgade: Vårvintern är laddad med kärleksmys, men sedan händer något. Planeten Mars påverkan ger dig en rastlös vår och försommar och du vill göra saker på egen hand; kanske resa och utmana de gamla hjulspåren. Hösten lugnar ner dig och balansen återvänder. Nu är rätt tid för kärleksbevis; överraska din partner med något fint som tack för att han eller hon står ut med dig!

Du får snabbast puls av:
Lejonet och Skytten.
Kärleken finner du lättast på: Stranden.
Bästa flirtknepet: Använd din humor.

Fiskarna
19/2–20/3

Singeln: Ett händelserikt år på kärleksfronten tar musten ur dig. Det tycks storma på ditt hav och det är lätt att gå på grund. Fungerar det inte simmar du bara vidare mot nya äventyr, en styrka från Mars och Merkurius beslutsamma influenser. Du provar dig modigt fram, men särskilt lätt har du inte för att finna den varaktiga kärlekslyckan. Kanske vändpunkten kommer under en magisk juli- eller augustikväll.
Den stadgade: Du går mot ett ostadigt år på kärlekssidan. Neptunus ständiga närvaro visar att viljan är god och insidan romantisk, något att hålla fast vid under dessa oroliga tider. Februari, juni och november sticker ut lite extra och du kan slappna av och putsa på relationen. Var dig själv och ge utan att kräva tillbaka, – ditt speciella recept för att väva lycka!

Du får snabbast puls av:
Oxen och Jungfrun.
Kärleken finner du lättast på:
I hotellpoolen.
Bästa flirtknepet: Ögonkontakt.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…