Annons
Annons


Strunta i hjärtformade chokladaskar på Alla hjärtans dag


röda_korset

Att ge bort en gåva från Röda Korset är att ge med hjärtat och samtidigt sprida kärlek till nära och kära, men också till människor i nöd runtom i världen.

Alla hjärtans dag handlar om kärlek, men har med åren kommit att bli allt mer av en stor konsumtionshögtid. Röda Korset erbjuder därför en möjlighet att ge andra typer av gåvor till nära och kära som kan förändra liv för barn, vuxna och familjer över hela världen. Genom att köpa exempelvis en vinterfilt för 61 kronor till Syrien värmer den de människor som verkligen behöver det.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Gåvorna paketeras snyggt i form av personliga gåvobevis som köparen kan få fysiskt via post, eller skriva ut själv. Genom att köpa en alla hjärtans dag-gåva via Röda Korsets webbshop kan även nära och kära långt hemifrån uppmärksammas eftersom gåvobevisen enkelt kan skickas via mejl eller post.

Om gåvorna:

I Röda Korsets webbshop finns allt från myggnät och sjukvård för under 50 kronor till hela hälsokliniker och terrängfordon för en kvarts miljon kronor. Sammanlagt erbjuds 25 olika gåvor.

Varje gåva går till ett specifikt land som till exempel Myanmar, Afghanistan, Syrien eller Sverige.

Webbshopen hittar du HÄR »»»


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…