Annons
Annons


Stylingexperten efter tredje deltävlingen: Owe is still going strong!

Som vanligt har vår stylingexpert saker att säga om mello-deltagarna. Och Robin verkar inte bara vara den tredje deltävlingens vinnare musikaliskt, utan även när det gäller stilen. Kolla in stylistens kommentarer kring stylingen här!


Annonssamarbete med Hårkontroll


Robin Bengtsson

Mathias kommentar: Snygga Robin inleder med en käftsmäll. Så stilrent med grå kostym på både dansarna och sig själv. Hans vita skjorta och den svarta slipsen gör att han sticker ut. Preppy kortklippt frisyr. Det här älskar jag.

Annons
© Copyright Mattz Birath

Robin Bengtsson. Foto: Mattz Birath

Krista Siegfrieds
Mathias kommentar: Denna styling förstår jag inte alls. Det enda som hamnar i fokus är hennes hemska dress med den stela spetsiga överdelen. Håret platt och trist i en mittbena. Jag saknar glamour.

Gilla Allas.se på Facebook
© Copyright Mattz Birath

Krista Sigfrieds. Foto: Mattz Birath

Anton Hagman
Mathias kommentar: Shawn Mendez är Antons förebild och det syns! Förutsägbar styling men jag uppskattar det enkla med jeans, vit T-shirt och skinnjackan. Han är riktigt cool i sin nonchalanta ruffsiga frisyr.

© Copyright Mattz Birath

Anton Hagman. Foto: Mattz Birath

Jasmine Kara
Mathias kommetar: Jag fullkomligt älskar hennes röda tajta dräkt. Hennes numera helblonda hår i en hög tofs med hellugg blir en effektfull kontrast mot det röda.

© Copyright Mattz Birath

Jasmine Kara. Foto: Mattz Birath

Owe Thörnqvist
Mathias kommentar: Men shut up!!! Han är 87 år och är väldigt stilig i sin silvriga kostym med svarta kavajslag. Ett hår som många yngre killar skulle göra vad som helst för. Minst sagt still going strong.

© Copyright Mattz Birath

Owe Thörnqvist. Foto: Mattz Birath

Bella & Filippa
Mathias kommentar: Söta tjejer men det här skriker First Aid Kit! En mockajacka med fransar, mörkt burrigt hår kontra blont spikrakt hår i mittbena med tråkig grön jacka. Någon stylist har uppenbarligen snöat in på 70talet.

Bella & Filippa. Foto: Mattz Birath

Bella & Filippa. Foto: Mattz Birath

Felix Oscar & Omar/FO&O
Mathias kommentar: Här är stylingen snygg där vi ser bland annat en silvrig bomberjacka och vita jeans. Blandat rockigt/sportigt. Killarna har coola frisyrer bortsett från Oscars hemska frisyr som påminner om Niklas Wahlgren i filmen G 1983. Snyggt då men INTE 2017.
Bortsett från det så hamnade allt rätt.

© Copyright Mattz Birath

FO&O. Foto: Mattz Birath

mathias-haugAv: Johanna Svan och stylisten och frisören Mathias Haug från Maximalno Hair
Följ Mathias på Instagram: mathias_haug

Annonssamarbete med Hårkontroll

harkontroll_logga

Vad tyckte Mathias om de andra deltävlingarna? Kolla här!

LÄS OCKSÅ


(106)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…