Annons
Annons


Succéböckerna öppnade en ny erotisk värld för Linnea

Fredag, 13 februari, har en av årets mest upphaussade filmer, erotiska 50 shades of Gray, världspremiär. Linnea, 45, och aktiv inom kyrkan berättar i veckans Allas om sin upplevelse av dominanssex. Vi har också tittat närmare på hur oanständigt har blivit rumsrent!


Dominanssex har blivit en trend som nånga tagit till sig. Det är Femtio nyans-böckerna som fört in det i sovrummen.

Dominanssex har blivit en trend som nånga tagit till sig. Det är Femtio nyans-böckerna som fört in det i sovrummen.

50 shades of Grey handlar om en 21-årig kvinna som inleder ett vågat och komplicerat sexförhållande med den rike entreprenören Christian Grey. Romantrilogin som filmen bygger på förändrade mångas syn på dominanssex även i Sverige.

Annons

När Linnea träffade Peter öppnade sig en värld hon inte vetat om. De skapade lustfyllda lekar präglade av dominanssex. Erotik när det är som bäst, tycker Linnea.

Nytändning

Mötet med Peter blev ingången till en nytändning av livet. Han tog henne med på en lustfylld lek som innehöll dominans och bondage.

– Om någon för ett år sedan hade påstått att mitt liv skulle se ut som det gör i dag skulle jag ha svarat: ”Inte en chans!” Och bara skrattat åt dumheterna. Lika otänkbart var att jag skulle ha en sexuell relation med en ”alldeles för ung” man. Jag var ju 45 år, aktiv inom kyrkan, hade hög tjänst på jobbet och gott anseende. Jag visste inget om BDSM eller avancerade sexlekar. Däremot hade jag läst alla böcker ”Femtio nyanser av…” – och gillat dem, säger Linnea som träffat vår samlevnadsexpert Nina Ljungberg och berättat mer om sina upplevelser.

Dessutom i veckans Allas (i butik torsdag 12 februari):

Tacokalas med många smaker
Med texmex på menyn bjuder du in värmen, också en kall vinterdag. Sväng ihop en margaritadrink och festa på tacokryddade färsfrestelser som du kryddat så hett du känner för. Lägg till en fruktsallad. Alla recepten hittar du i veckans Allas.

TV-profilen fick gruvlig revansch på sin värsta mobbare
Mobbningen i skolan var grym och skoningslös. Därflör blev komikern Karin Adelsköld frövånad när en av hennes plågoandar hörde av sig, 20 år senare, och låtsades som om ingenting hade hänt. Men nu visste Karin hur hon skulle försvara sig…

Visst finns det bot för myrkrypningar!
Anna-Karin Engström har haft myror i benen ända sedan hon var liten. Sjukdomen har begränsat stora delar av hennes liv. När hon vände sig till till en neurolog fick hon äntligen hjälp!

  • Världens godaste och snabba Alla hjärtansmeny!
  • 34 vårfina dukningstips
  • Piloten blev störtkär i flygledaren!
  • Bästa skönhetstipsen: Rött är alltid rätt!
  • Festivalaktuella Marie Bergman höll på att förlora sin dotter två gånger
  • Baka extra gott med kärlek
  • Läckra pilgrimsmusslor – steg för steg
  • Blomsterlycka med spirande vårkänslor

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Lottes skaffferi, Ensamma mamman, gripande noveller, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…