Annons
Annons


Succémagasinet Glutenfritt tillbaka!


magasinetglutenfritt

Succé direkt – nu kommer Glutenfritt nr 2! Vi var först ute med en egen mattidning för alla som inte vill äta eller inte tål gluten och laktos. Och det blev en succé! Därför kommer nu nummer 2 av Glutenfritt – redan 7 april finns den i butik.
Det andra numret är en läcker tidning, fullmatad med alla recept du behöver inför vårens och sommarens alla fester men förstås även vardagsmat, massor av bakrecept och grillat.
Det är ett lyxigt och inspirerande matmagasin med massor av härliga glutenfria recept. Du får också många recept utan laktos. Magasinet ges ut av Året Runt, Allas, Allers och Hemmets Veckotidning.

Prenumeranter kan beställa i förväg

Nu kan du som prenumererar på Allas beställa Glutenfritt i förväg! Då får du den direkt hem tillsammans med nr 17 av Allas. Priset är 39 kr och vi bjuder på porto och exp avg.

Annons

Så här beställer du:
Gå in på www.prenumerera.se (under ”Mina sidor”) och logga in med ditt kundnummer. Det har 8 siffror (ta bort tre nollor). Följ sedan anvisningarna. Kundnumret hittar du på baksidan av tidningen eller på din senaste faktura.
Du kan också ringa och beställa ditt exemplar på 042-444 30 14. Du behöver en tonvalstelefon och ditt kundnummer.

Glutenfritt skickas ut tillsammans med nr 17 av Allas, så du måste alltså fortfarande vara prenumerant då för att kunna ta del av erbjudandet. Är du prenumerant på både TV-guiden och Allas kommer du att få ditt exemplar av Glutenfritt för sig. Erbjudandet gäller till och med 26 mars 2015 och enbart inom Sverige.


(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…