Annons
Annons


Succéserien i Kanal 5 i vinter – se trailern här!


httpv://www.youtube.com/watch?v=p4ihmPDRihs&feature=related

Från skaparna av Lost kommer höstens stora tv-succé från USA – Once upon a time. I januari får vi se den i svensk TV.

Annons

Den kritikerrosade serien lyckas inte bara förena sagans väld med verkligheten. Efter de tre inledande avsnitten, har den även återförenat familjen hemma i tv-soffan i USA.

13 miljoner tittare
TV-kanalen ABCs nya dramaserie Once upon a time har blivit en framgångssaga. 13 miljoner tittare såg USA-premiären, som var höstens mest sedda dramapremiär av familjepubliken, och när de två efterföljande avsnitten fortsatte att trollbinda tittarna var succén ett faktum.

Nu får Kanal 5s tittare följa kampen mellan det onda och det goda och vi lär känna sagofigurerna Snövit, Den elaka häxan och Drömprinsen som vi aldrig sett dem förut.

I sagornas värld…
Serien tar sin början i sagornas värld då Drömprinsen (Joshua Dallas) väcker Snövit (Ginnifer Goodwin) till liv med en kyss. Under deras vigsel stormar Den elaka drottningen (Lana Parrilla) in på bröllopsfesten och hotar kasta en förbannelse över dem och alla bröllopsgäster.

En tid senare, när Snövit är havande, bekymrar hon sig över förbannelsen och besöker Rumplestiltskin som ger en profetia: Den elaka drottningen kommer att förflytta dem alla till en fruktansvärd plats utan lyckliga slut (jorden). Han säger också att Snövits ofödda dotter kommer att komma till deras räddning i framtiden.

…i vår tid
I nutid möter vi Emma Swan (Jennifer Morrison), en tillbakadragen kvinna som arbetar som borgenär i Boston. På sin 28-årsdag får hon besök av Henry, en liten kille som påstår att han är det barn Emma födde och adopterade bort för tio år sedan. Emma, som inte är intresserad av att bli mamma, går med på att köra honom hem till Storybrooke, Maine.

Tiden står still
Under bilfärden visar Henry en sagobok för Emma och förklarar att allt som står i boken är sant och att alla i hans hemstad, där tiden står still, egentligen är sagofigurer som transporterats dit av Den elaka häxan. Han påstår att invånarna inte är medvetna om sina verkliga identiteter och att hans lärare egentligen är Snövit, hans terapeut är Benjamin Syrsa och att hans styvmamma är Den elaka häxan.

Efter en rad märkliga händelser vid ankomsten till staden bestämmer sig Emma för att stanna veckan ut. Samtidigt som hon fattar sitt beslut börjar oförklarligt stadens stora klocka fungera igen.

Premiär alltså i januari för Once Upon A Time i Kanal 5.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…