Annons
Annons


Suzanne Osten gäst i Min sanning

I serien ”Min sanning” intervjuar Anna Hedenmo kända personligheter. Kvällens gäst är regissören och dramatikern Suzanne Osten, som är trött på intoleransen gentemot HBTQ-rörelsen.


Anna Hedenmo intervjuar regissören och dramatikern Suzanne Osten. Foto: David Herngren/SVT

Anna Hedenmo intervjuar regissören och dramatikern Suzanne Osten. Foto: David Herngren/SVT

I ”Min sanning” berättar regissören och dramatikern Suzanne Osten om varför gayrättigheterna borde ta över efter kvinnorörelsen: ”Jag tror vi alla är bisexuella”, säger hon till SVT.

Suzanne Osten har varit aktiv inom kvinnorörelsen sedan 70-talet, men nu menar hon att fokus borde skifta från kvinnorörelse till gayrättigheter.

Annons

– Varför kan vi inte stå ut med att människor avviker och är annorlunda och varför är vi så fixerade vid människor sexliv hela tiden? Varför sysslar vi hela tiden med hur folk ligger med varandra i stället för vad de uträttar och hur de är? säger hon i programmet.

Oberoende av kön

Suzanne Osten lever i dag ihop med en kvinna, efter flera långa förhållanden med män. Hon menar att kärlek enbart handlar om vem man blir kär i och är helt oberoende av kön.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag har nog aldrig riktigt trott på det där att vi är totalt inriktade på ett enda kön. Jag tror vi alla är bisexuella, säger hon.

Min sanning: söndag 7 februari kl. 20.00 i SVT 2 (del 5 av 10)

Läs också: Här är alla årets gäster i Min sanning!

LÄS OCKSÅ


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…