Annons
Annons


Kändisar på Melodifestivalen


Hej!

Jag fick just in en fråga från Nettan i Malmö som undrar om jag ser några kändisar i publiken.

Jag är ledsen Nettan men vi från pressen får inte sitta inne på arenan under direktsändningen, bara under genrepen. Så jag sitter just nu bakom arenan och tittar på programmet via stora teveapparater.

Annons

Men jag minglade i foajen innan sändningen började och där såg jag inga kändisar. Men jag ska hålla lite extra koll på efterfesten ikväll och se vem som dyker upp 🙂

Gilla Allas.se på Facebook

Är det någon av er andra som har en fråga till mig eller någon fråga ni vill att jag ställer till någon av artisterna efter sändningen, och inte redan har skickat in den via formuläret längre ner på sidan, kan ni ställa den i kommentarsfältet här nere så svarar jag så fort jag kan.

Hälsar Festival-Johanna

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…