Annons
Annons


Svenska hästkändisen Tobbe Larsson blir avatar

För första gången blir en svensk hästprofil avatar i spelet i Star Stable som spelas av över 2,5 miljoner hästentusiaster i åldern 10-16, i över 180 länder. I spelet kommer Tobbe Larsson, att ge spelarna tips och tricks om hästhållning.


Tobbe larsson starstable

I Star Stable löser hästintresserade spelare från hela världen uppdrag och ger sig ut på olika äventyr. Från och med den 23 juli kommer Tobbe Larssons expertråd att finnas tillgängliga för Star Riders över hela världen.

Annons

– Tobbe Larsson tar klivet in i cybervärlden och blir avatar i dataspelet Star Stable. Han är den förste svenska hästkändisen som kommer finnas på plats i Star Stable och många av våra spelare är fans till Ponnyakuten där Tobbe medverkat, säger Fredric Gunnarson, styrelseordförande på Star Stable.

Några av experttipsen från Tobbe kommer handla om hur du får hästen att lyssna på dig och bli mer lydig, som till exempel:

Hur du gör när hästen stegrar sig när du ska lasta in den i hästtransporten

Hur du hanterar att din häst tvärnitar framför hinder

Hur du får hästen mera lydig och hur du får din häst att lyssna på dig

Tobbe Larsson är sedan tidigare känd från den internationella hästsuccén Apassionata och som programledare av ett hästprogram på SVT. Han är även en bästsäljande författare av hästböcker. I år är han aktuell med ett hästprogram för Mellanöstern och medverkar i Horse & Country TV i ett av deras populäraste program.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…