Annons
Annons


Svenska miljonärer blir uteliggare


Lyxhustrun och författaren Åsa Vesterlund är en av sju miljonärer som dyker upp i "Den hemlige miljonären" i vår. Foto: Magnus Selander

Efter förra vårens tittarframgångar med Den hemlige miljonären är succéserien tillbaka på Kanal 5. I programmet följer vi rika svenskar som går under-cover för att hjälpa några av landets mest fattiga och utslagna.

Annons

I denna säsong ser vi bland annat lyxhustrun och författaren Åsa Vesterlund och konstnären Anna Benson. Först ut är dock IT-miljonären John Elvesjö som ska leva som uteliggare.

Sida vid sida
I premiärsäsongen av Den hemlige Miljonären fick vi följa ett antal förmögna svenskar som lämnade sitt priviligierade liv för att under några dagar leva och bo i Sveriges mest utsatta och fattiga områden. För många av dem blev händelsen en ögonöppnare till en verklighet som låg långt ifrån deras egen – trots att den kanske utspelade sig bara några hundra meter från deras egen bostad.

Gilla Allas.se på Facebook

Täckmantel
Med start i januari ser vi en ny säsong av serien. Sju nya miljonärer kommer lämna sitt trygga liv för att under täckmantel som volontär, söka upp människor i stort behov av hjälp, ofta i utkanten av samhället. I slutet av vistelsen väntar förhoppningsvis en stor överraskning när miljonären berättar att de vill lämna en summa pengar från sin privata förmögenhet för att hjälpa de personer och eldsjälar de mött så att de ska kunna fortsätta sin verksamhet eller förbättra sina liv.

IT-miljonär
Denna säsong följer vi bland andra New York-frun Åsa Vesterlund som till vardags bor tillsammans med sin man i Florida och som är aktuell med sin bok Happy go lucky: kan jag så kan du! It-miljonären John Elvesjö som byggt upp en förmögenhet med sitt företag Tobiis som utvecklar ögonstyrningssystem. Samt journalisten och konstnären Anna Benson som är aktuell med sin nya bok C.

Den hemlige miljonären: Onsdag 18 januari, kl 21.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…