Annons
Annons


Svenskar fiser och har sex i hotellhissen


hissknappar

 

En undersökning från Hotels.com visar att svenskar fiser och sminkar sig i hotellhissen. 4 procent har älskat i en hotellhiss medan 30 procent stör sig på de som inte orkar ta trapporna för kortare sträckor.

Vad gör du i hissen när ingen annan ser på? Frågar du svenskarna släpper de både väder och sminkar sig. Andra lite mer vågade tar tillfället i akt och myser till det ordentligt med sitt sällskap. En undersökning gjord av Hotels.com har svaren på vilka konstiga saker vi ägnar oss åt när vi tar hotellhissen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Vi svenskar verkar i synnerhet ägna oss åt tre saker i hotellhissar – fisa, fixa sminket och störa oss på folk som tar hissen för bara någon våning upp. 16 procent av kvinnorna som svarade på undersökningen fixar till sminket i hissen. Hela 21 procent av de som svarade på undersökningen, både män och kvinnor, uppgav att de fiser i hotellhissen.

Största andelen av svarsdeltagarna, 30 procent, störde sig dock på de som inte orkar ta trapporna för en våning eller två. Med andra ord, ta trapporna och släpp inte väder om du vill hålla dig väl med övriga hotellgäster.

Andra konstiga saker svenskar har gjort i hissen är att ta en tupplur, bytt om och haft sex. På frågan om hur många som har älskat i en hotellhiss var det 4 procent som svarade ja.

Undersökningen är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Hotels.com bland över tusen svenska resenärer.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…