Annons
Annons


Svenskarnas 5 syndigaste sexvanor…

Vilka lekar föredrar vi i sovrummet och på vilka platser ägnar vi oss åt mest sex? Här är kartläggningen av svenskarnas sexvanor.


Man och kvinna i sängen.

Våra svenska sexvanor är avslöjade…

Nätbutiken Sinful.se har tittat närmare på svenskarnas sexvanor under året som gått. Genom att kartlägga data från inkommande beställningar har nätbutiken funnit 5 utmärkande drag.

Annons

Här är 5 framträdande sexvanor för 2015:

1. Sveriges mest erotiska personer bor i Gällivare
I november undersökte Sinful vilka kommuner som spenderar mest pengar på sexleksaker. Resultatet visade att personer i Gällivare köper 2,14 gånger så många sexleksaker som riksgenomsnittet. Höganäs är Sveriges minst sexiga kommun.

Gilla Allas.se på Facebook

2. Årets sexigaste svenskar heter Jens och Birgitta
Baserat på de 50 000 senaste beställningarna gjordes en undersökning för att se vilka namn som shoppat sexleksaker för störst summor. Beställningarna avslöjade att det var de traditionella namnen Jens och Birgitta som visat störst intresse för sex. Andra exempel på namn som toppade listan var Lars, Arne, Helén och Eva.

Läs också: Topplista: Sveriges 10 sexigaste namn!

3. Svenskarna är mest sugna på sex klockan 21-22
Statistiken från det gångna året visar att svenskarna helst köper sexleksaker på kvällen. Flest beställningar tas emot mellan klockan 21 och 22. Överraskande nog är det också populärt att göra beställningar mitt på dagen mellan klockan 12 och 13.

Läs också: Bildextra: Här är Sveriges mest sålda sexleksaker!

4. Hetaste trenden i sovrummet är bondage
Filmen ”Fifty Shades of Grey”, som hade svensk biopremiär i februari 2015, fick försäljningen av sexsaker att slå nya rekord. Siffror visar att svenskarna gillar trenden med bondage-sex, det vill säga sex med rep, bojor och kedjor. Speciellt handbojor och piskor har blivit oerhört populära, och försäljningen har ökat med hela 127 procent.

5. Svenska kvinnor vill ha en dildo på 14,6 centimeter
Vid granskning av de dildos som sålts under 2015 visar det sig att kvinnor helst vill ha en dildo på 14,6 centimeter. Genomsnittslängden på den svenska mannens penis sägs vara 14,8 centimeter. Männen i Sverige kan därmed släppa all press kring storleken, eftersom kvinnor ändå föredrar en längd som är kortare än medelpenisen.

Läs också: 10 kondomer med roliga slogans!

LÄS OCKSÅ


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…