Annons
Annons


Sverige favorit att vinna ESC – enligt oddsen


Sanna Nielsens “Undo” gjorde ju succé under tisdagens semifinal och tog sig direkt till lördagens final i Eurovision Song Contest. Sverige är nu oddsfavorit och såväl Loreen och Emmelie de Forest var också oddsfavoriter inför sina finaler… Blir det Eurovision i Sverige nästa år igen?

Annons

Sverige är favoriter och spelas till 2.50. Närmast att utmana om vinsten är Armenien som står i oddset 4.50 och Ungern som spelas till oddset 7.50. Detta på spelsajten Unibet.

– Det ser mycket bra ut för Sanna Nielsen och Sverige efter tisdagens semifinal i Eurovision Song Contest. Sanna och ”Undo” har varit en av favoriterna redan från början och efter tisdagens succé tror vi att hon tar hem finalen också. Sveriges framgångar i Eurovision fortsätter och nästa års final går återigen på svensk mark, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

De starkaste korten enligt oddsen i den andra semifinalen är Rumänien, Norge och Grekland.

Sett till oddssvängningar har Nederländerna stått för den största och gått från över 200 gånger pengarna till att just nu spelas till 10 gånger pengarna att vinna ESC. Även Ungerns odds har sjunkit från 20.00 till 7.50. Nationer som har gått åt andra hållet är grannländerna Danmark (från 8.00 till 15.00) och Norge (från 10.00 till 25.00).

Unibets odds på vinnarna av Eurovision Song Contest har statistiskt sett varit träffsäkra. Vinner Sanna Nielsen ESC blir hon den tredje raka förhandsfavoriten som tar hem tävlingen. Såväl Loreen (2012) som Emmelie de Forest (2013) var oddsfavoriter hos Unibet inför respektive finaler.

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…