Annons
Annons


Sveriges första och största – Väsby Melodifestival!


Väsby Melodifestival är Sveriges första och största musiktävling för personer med funktionsnedsättning. Festivalen går av stapeln i Upplands Väsby den 9 februari. I Väsby Melodifestival sjunger tretton deltagare från olika orter kända och okända schlagerlåtar inför 1 200 åskådare i publiken.

Annons

Kvällen leds av den välkända programledaren Doreen Månsson.

Tredje året
Väsby Melodifestival arrangeras för tredje året i rad och tävlingen växer i omfång. Tretton deltagare har blivit uttagna via lokala tävlingar. Merparten av artisterna kommer från Stockholms och Uppsala län, men även kommuner som Degerfors i Värmland är representerade. Artisterna ackompanjeras av en levande orkester och en kör.

Gilla Allas.se på Facebook

Låtarrangemangen har tagits fram av kapellmästare Per-Ove Stålknapp. Kvällens konferencierer är Doreen Månsson, som har varit programledare för bland annat Bolibompa i SVT och samhällsdebattör på SR, samt Tommy Fagerberg, som även varit konferencier vid de tidigare Väsby Melodifestival.

– Jag är jättehedrad!
– Det känns jätteroligt att vara konferencier för Väsby melodifestival. Jag är jättehedrad! Väsby Melodifestival är ett fantastiskt event och det borde vara en självklarhet att alla det finns en melodifestival för alla, säger Doreen Månsson.

Herrey i juryn
Nytt för i år är att det också finns en jury på plats som tillsammans med publiken kommer att utse årets vinnare. I juryn sitter Richard Herrey, artist och nöjesproducent och Nina Söderquist musikalartist och Luk Zelderloo, generalsekreterare för EASPD, organisationen för alla utförare inom funktionsnedsättning i Europa.

Väsby melodifestival

Tid: Lördag 9 februari 18.30

Plats: Scandic Infra City, Upplands Väsby

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…