Annons
Annons


Sveriges första Pop Up Place


PopUpPlace_malmö

Foto: Tomas Nilsson

Pop up-butiker är ett snabbt växande fenomen som blivit väldigt trendigt, framför allt i storstäder i USA och England. Men Sverige har inte varit långt efter och vi ser fler och fler tillfälliga butiker ta form. Nu tar Pop Up Force trenden till nästa nivå och nu har Sveriges första Pop Up Place öppnat.

Annons

Pop Up Place är precis som det låter, en plats och verksamhet som löpande arrangerar olika former av tillfälliga butiker under begränsade perioder. Pop Up Place skapar löpande nya helhetskoncept med unik inredning, marknadsföring, utrustning och personal. Varje konceptbutik är öppen under en begränsad period och konsumenterna får en ny upplevelse varje gång de besöker butiken.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det ska vara kul att shoppa! Detta är en plats som hela tiden förändrar skepnad med varierande koncept och innehåll, vilket gör att man vill komma hit ofta. Pop Up Place kommer att vara både en marknadsplats för mindre designers och varumärken och en unik butik för producenter och e-handelsföretag som kanske inte har egna fysiska butiker. Det kan också vara en kanal in för intressanta internationella varumärken som vill testa att etablera sig i Sverige. Eller varför inte en temabutik inför exempelvis fars dag, berättar Sebastian Kjersén, grundare av Pop Up Place.

Förra veckan öppnade den första Pop Up Place i en 200 kvm stor lokal i det nyrenoverade Kv. Caroli i centrala Malmö. Konceptet bygger på ett unikt samarbete mellan butiken, fastighetsägaren och designern/företaget som har produkterna.
Först in är ett samarbete med MODS Magazine och lanseringen av deras nya webbutik MODS Shop som tar form av en pop-up butik med mode, accessoarer och inredning från unga designers och mindre varumärken.

Foto: Tomas Nilsson

Foto: Tomas Nilsson

 


(0)
(0)


Annons

  • Mackish

    kastellgatan.com har hållt på med detta ett bra tag. Först i Sverige är att ta i.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…