Annons
Annons


Sylvester Schlegel: Minimalt med rävar – gött!


Pressbild. Sylvester Schlegel tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Malm den 1/2 med låten "Bygdens son". Upphovsman: Sylvester Schlegel.

Pressbild. Sylvester Schlegel tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Malm den 1/2 med låten ”Bygdens son”. Upphovsman: Sylvester Schlegel.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Det är grymt att det är så många nya, och unga kandidater. Minimalt med rävar, vilket är gött. Extra kul att Jon och Stoffe från Melody Club skrivit ett av bidragen, för då kan jag hänga med dem i greenroom.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Det är otroligt kul att äntligen få svara på Allas melodifestivalfrågor. En gammal dröm som går i uppfyllelse. Det ska även bli spännande att bo på hotell i sin egen stad.

Gilla Allas.se på Facebook

Hur förbereder du dig?

Jag sjunger singback till låten i bilen och i tvättstugan, i övrigt försöker jag leva som vanligt i största möjliga mån. Ägna mig åt kärnverksamheten dvs göra klart album, repa inför turné och sånt.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Nä, jag vet inte vad det skulle vara..? Recitera James Joyce? Kollar att gylfen är uppdragen kanske. Annars kliver jag nog bara in och tänker att jag är Anita Pallenberg.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Johnny the rucker med Magnus Uggla.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…