Annons
Annons


Ta med ditt barn gratis till skidsemestern i Livigno


familj på skidsemester

Det råder familjestämning i den berömda skidorten Livigno i de italienska alperna. Just nu får nämligen barn under tolv år följa med gratis på skidsemestern med två betalande föräldrar. Familjer som reser under en av de tre familjeveckorna får gratis boende för barnet på hotell, gratis utlåning av skidutrustning samt gratis liftkort och skidskola.

Annons

Denna vintersäsongen blir skidparadiset Livigno i Italien ännu mer familjevänligt. Barnfamiljer kan nämligen utnyttja erbjudandet att få ta med ett barn under 12 år gratis under familjeveckorna I Livingo: den 18- 25 januari, 22-29 mars och 29 mars-5 april. Är där fler barn i familjen under 12 år får de 50 procent rabatt under familjeveckorna.

Livigno, som förra året blev utsett till “bästa vintersportstad i Europa” är nominerat till priset “World Snow Award – bästa semesterstad för familjer” tack vare sina breda pister och goda faciliteter för familjer och nybörjare. Det råder snögaranti från november till maj och området har hela 150 stycken skidinstruktörer, sex alpina skidskolor, en snowboardskola, två snöparker och två dagis för de minsta. Livigno är också känt för sina många soltimmar, en rad goda autentiska restauranger och caféer samt unika shoppingmöjligheter eftersom området är tullfritt.

Även under resterande veckor bjuder Livigno på fantastiska erbjudanden för barnfamiljer. Barn upp till sju år, som är födda 2006 eller senare och är i sällskap av en betalande vuxen, får gratis liftkort under hela säsongen.

Familjer med två vuxna och två barn som är födda mellan 1998 och 2005 och som är i Livigno minst sex dagar får dessutom det fjärde liftkortet gratis och behöver bara betala för tre liftkort. Detta erbjudande gäller för hela säsongen i Livigno med undantag från den 28 december 2013 till den 6 januari 2014.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…