Annons
Annons


Tack och adjö, Thorleifs!


En sista dans med Thorleifs på Malmöfestivalen 2012.

Publikrekord för blev det för Dansbanan på Malmöfestivalen igår. Över tusen personer hade kommit för att se, höra och dansa till Thorleifs en sista gång. Och det fick de verkligen.

Och det var ett lite vemodigt farväl. Kapellmästaren Thorleif Thorstensson passade, innan man sparkade igång, på att tacka publiken för alla år (50 närmare bestämt) man lyssnat och dansat till bandet.

Annons

– Det är lite vemodigt, men det har varit många härliga år. Och någon gång ska man ju lägga av, sa han och levererade sedan hit på hit till sina fans.

Gråt inga tårar…
Men det var många i publiken som inte höll med honom och dunderhiten ”Gråt inga tårar” var inte mycket tröst. En och annan tår fälldes i alla fall på dansgolvet.

Ändrar sig?
– Thorleifs är fortfarande det bästa dansbandet. De är så mysiga. De kunde gott kört några år till, sa Katarina Nilsson och väninnan Margareth Fors höll med:

– Man får hoppas på att de ändrar sig. Hoppet är ju det sista som överger människan. Vi ska i alla fall åka till deras sista spelning i Växjö den åttonde september.

Vi på Allas vill också passa på att tacka Thorleifs för gott samarbete genom åren och önskar dem lycka till.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…