Annons
Annons


Tälj bort julstressen!

Bara att slappna av, njuta och låta händerna jobba. En julklapp, gå bort-present eller egen hemmaaktivitet. I det nya täljkitet från Morakniv ryms enkelt och helsvenskt hantverk när det är som bäst.


taljkit, dalahäst

Perfekt present till dig själv eller någon som behöver stressa ner!

Dalarna i en ask – bokstavligt talat. Täljkitet från Morakniv innehåller en klassisk slöjdkniv nr 120 och ett dalahästämne. En given kombination av två av våra mest kända Sverigesymboler, som dessutom ger möjlighet till egen skaparlusta. Tälj till hästen och låt den pryda hemmet som den är eller ta fram färgerna och dekorera den efter eget tycke och smak.

Annons

Allt material kommer från och är tillverkat i Sverige. Kniven är en klassisk slöjdkniv med ett behagligt spolformat handtag i naturfärgad björk – just den sort som slöjdarna i Nusnäs alltid använt för att skapa de ikoniska röda trähästarna. Även hästämnet är tillverkat i björk.

Kitet är perfekt att ge bort i julklapp, ta med som gå bort-present eller plocka fram en kulen vinterdag. Stora som små kan låta allt fokus ligga på att skala bort flisa efter flisa av hästen. Såväl mindfulness som härligt umgänge i en och samma låda.

Täljkitet kostar ca 349 kr.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…