Annons
Annons


Tänk rättvist

I vår samarbetar Åhléns med Sally Ann och de dekorativa möblerna kommer att finnas till försäljning på samtliga varuhus i Sverige och Norge.


Passar lika bra ute som inne. Stol 649 kr och bord, 429 kr.

Produkterna är märkta med Åhléns Bra val, och bidrar till en viktigt och betydande samhällsinsats. Möblerna består bland annat av en stol och ett bord i svartvitt mönster, både snygga och praktiska. De är handgjorda i flätad plast med en stomme av smidesjärn och är tillverkade i Dhaka, Bangladesh. Möblerna kan använda både inne och ute.

Annons

Produkterna finns i varuhus från vecka 13.

Sally Ann är Frälsningsarméns verksamhet för rättvis handel som startades i Bangladesh i slutet av 90-talet. Målet är att ge utsatta människor i världens fattigaste länder framtidshopp genom att skapa och erbjuda arbete inom villkoren för rättvis handel. Det bästa sättet att hjälpa människor i fattiga Bangladesh var att skapa egen försörjning. Sally Ann tog tillvara på hantverkstradition i landet och produktion av korgar, textil- och smidesprodukter sattes i gång på Frälsningsarméns hjälpcenter. Cirka 1200 människor har i dag sysselsättning i produktionen.

Vissa produkter från Sally Ann finns att köpa i internetbutiken.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…