Annons
Annons


Tapetsera med herrgårdskänsla


Brunnsvik Sandberg tyg & tapet

Med tapeten Ava får du ett rum med vackert slingrande blomsterprakt. Tapeten finns i tre färgställningar. Design: Sissa Sundling. Foto: Martin Cederblad

Tapet Collette ingår i kollektionen Brunnsnäs från Sandberg Tyg & tapet.

De vackra hästarna i tapeten Collette anger en modern grafisk ton som passar in i stadslägenheten såväl som på herrgården.

Runt sjön Åsunden finns ett antal exceptionellt vackra herrgårdar som bevarats med omsorg och passion. Omgivna av vacker natur följer de årstidernas färger och är en sinnebild av det goda livet. Det var inte för inte som Birgit Th Sparre inledde sin berömda romansvit med just orden ”sjön var vackrare än andra sjöar”.

Annons

Tapetkollektionen Brunnsnäs från Sandberg Tyg & Tapet är en modern tolkning av historierna och landskapet kring just denna sjö – den färgrika grönskan, de omsorgsfullt bevarade herresätena och det goda livet på gårdarna runt sjön.

Kollektionen innehåller elva mönster, med några favoriter i repris såsom Waldemar och Elizabeth. Mönstret är designade av Sissa Sundling, Karolina Kroon, Hanna Wendelbo-Hansson och Daniel Långelid. Tapeterna är limtryckt på kvalité non-woven.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…