Annons
Annons


Tävla om Anna Janssons nya roman!

Nu har du chansen att vinna den senaste boken från Anna Jansson som bjuder på både aktualitet, stegrande spänning och lite romantik i "Det du inte vet" – den nya kriminalromanen om Maria Wern.


Det du inte vet – ett nytt fall för Maria Wern
Sensommarvärmen dröjer sig kvar på Gotland. Maria Wern är på fest hos sina nya grannar i Åminne när en explosionsartad brand utbryter i ett hus i närheten. Dådet sätts i samband med en serie inbrott i sommarstugeområdet.

Annons

Morgonen därpå försvinner Tomas Hartmans dotter Sofi spårlöst från stranden i Åminne. På uppdrag av Region Gotland utredde hon konsekvenserna av oljeborrning på ön. Försvinnandet sker dagen innan resultatet ska presenteras. Både miljöaktivister och riskkapitalister i oljebranschen väntar ivrigt på hennes svar. Demonstrationerna mot oljeborrning drivs av Rasmus Flöjel, Sofis pojkvän under gymnasietiden. Allt fler ansluter sig till protesten.

Tomas Hartman för en förtvivlad kamp mot tiden för att finna sin dotter. Han vet hur ängslig och sårbar hon egentligen är och hur hårt hon får kämpa mot sina egna demoner.

Vi har 5 exemplar att tävla om. Värde ca 189 kr/vinst.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Lycka till!

 


(21)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…