Annons
Annons


Tävla om biljetter till The Expendables 3!


expenables3

Snart har den tredje filmen om The Expendables premiär!

Barney (Stallone), Christmas (Statham) och resten av teamet möter Conrad Stonebanks (Gibson), som för många år sedan var med och grundade The Expendables med Barney. Stonebanks blev därefter en hänsynslös vapenhandlare som Barney var tvungen att döda, det gick dock inte som han tänkt sig. Stonebanks, som lurade döden, gör nu allt för att avsluta The Expendables. Barney beslutar att han måste bekämpa gammalt blod med nytt och tar in en ny era av Expendables-medlemmar som är yngre, snabbare och experter på ny teknik. Det senaste uppdraget blir en hård sammandrabbning av klassisk old-school-stil kontra högteknologi i Expendables mest personliga strid hittills.

Annons

I rollerna ser vi bland annat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger och Kelsey Grammer och den 13 augusti är det världspremiär för filmen i Sverige.

Nu har du chansen att vinna biljetter till The Expendables 3.
5 vinnare vinner 2 biljetter var. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 5 augusti för att vara med och tävla.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4xD0junWlFc

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 


(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…