Annons
Annons


Tävla om biobiljetter till Grace of Monaco!


Grace_of_monaco

Grace of Monaco är inspirerad av den sanna historien om en av tidernas största filmlegender, som lämnade Hollywood och fick hela kungariket: Grace Kelly.

Det har gått sex år sedan århundradets mest mytomspunna bröllop mellan Grace Kelly och furst Rainer III av Monaco och Grace har helt gått upp i rollen som mor och äkta maka. Livet är fyllt av kärlek och passion men också tunga plikter. Hon börjar längta efter att återvända till filmen och Alfred Hitchcock gör allt för att locka tillbaka henne till Hollywood, något som fursten inte tillåter. Samtidigt pågår en politisk kamp i det lilla furstendömet Monaco och furst Rainer hamnar i konflikt med den franska presidenten Charles De Gaulle – en konflikt som går så långt att det hotas med fransk invasion. Grace familj, äktenskap och land är i gungning och hennes önskan om att få filma igen ter sig som en omöjlig dröm.
I rollen som Grace ser vi Nicole Kidman.

Annons

Grace of Monaco är den officiella öppningsfilmen vid årets filmfestival i Cannes. Filmen har biopremiär i Sverige den 23 maj.

Nu har du chansen att vinna biljetter till filmen! Fem vinnare vinner vars två biljetter. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 13 maj för att vara med och tävla.

httpv://www.youtube.com/watch?v=bFYmYWa348c

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 


(22)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…