Annons
Annons


Tävla om biobiljetter till Magic in the Moonlight!


woody allen film

Nice, Menton, Antibes… Filmmaskinen Woody Allen tar oss med på en resa till den Franska Rivieran fylld av spänning och romantik!

Woody Allen är tillbaka med en romantisk komedi om en engelsman som får i uppdrag att avslöja ett möjligt svindleri. Situationen visar sig dock mer svårhanterad än han först trodde och professionella och personliga komplikationer uppstår. Historien utspelar sig på 1920-talet i södra Frankrike bland välbärgade herrgårdar och jazzhak på den exotiska Franska Rivieran under en tid då jazzen spred sig över världen.

Annons

Woody Allen har som känt sedan lång tid tillbaka en förkärlek till jazzen och jazzmusik är ett återkommande inslag i hans filmer. Tillsammans med The Eddie Davis New Orleans Jazz Band spelar han Woody Allen så gott som varje måndag på Café Carlyle i New York. När Allen spelade in Magic in the Moonlight följde hela bandet med och de gjorde två uppträdanden i södra Frankrike.

Filmen har biopremiär den 22 augusti. Nu har du chansen att vinna biljetter till filmen! 10 vinnare vinner två biljetter var.
Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 12 augusti för att vara med och tävla.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ceGp8ItZaTw&feature=youtu.be

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 

 


(9)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…