Annons
Annons


Tävla om böcker och DVD!

Nu har du chansen att vinna ett paket med två böcker och en dvd - för skönt vintermys!


filmpaket

I vinsten ingår två böcker från HarperCollins Nordic och en DVD från Universal Sony Pictures.

Barbara Taylor Bradford – Kvinnorna på Cavendon Hall. Under en helg sommaren 1926 samlas familjen Ingham vid Cavendon Hall, det stora huset i Yorkshiredalen som har varit i deras släkts ägor i århundraden. Med under helgen är även familjen Swann som har tjänstgjort i huset i generationer och som vet alla deras hemligheter.
Gården är hotad: i efterdyningarna av det stora kriget har Cavendon Hall drivits till ruinens brant. Det är de fyra unga kvinnorna, från båda sidor av huset, som kommer att vara de som formar framtiden. Daphne, som kämpar för att modernisera godset; Cecily Swann, på god väg till en karriär som modedesigner i London; Deidre, karriärskvinnan, och Dulcie, den frispråkiga debutanten. De kommer att för alltid förändra gårdens framtid – på gott eller ont.

Annons

Barbara Taylor Bradford – Famijerna på Caveondon Hall. I århundraden har dessa två familjer levt sida vid sida på den imponerande herrgården i Yorkshiredalen. Den ena herrskap, den andra tjänstefolk. Men nu, med första världskriget hotandes runt hörnet, kommer dessa två familjer att prövas på sätt de aldrig trott var möjligt.
Lojaliteter sätts på prov och förräderier avlöser varandra. I en tid av osäkerhet är det bara en sak som är säker: dessa två familjer kommer aldrig att bli desamma igen.

Downton Abbey – A Moorland Holiday – DVD. Det är ripjakt och Roses svärfar Lord Sinderby har hyrt Brancaster Castle i Northumberland och bjudit in familjen Crawley på jaktfest. Det vankas överraskningar när familjerna lär känna varandra bättre och några nya ansikten dyker upp. Samtidigt håller tjänstefolket ställningarna hemma på Downton och några osannolika romanser på äldre dar frodas. Årstiderna skiftar och ännu en jul firas på Downton Abbey. Familjen ochderas tjänstefolk njuter av festandet som blandas med romantik, ett hjärtslitande farväl, vemodiga minnen av bortgångna älskade och ett glädjefyllt återseende

Vi har ett paket att tävla om. Värde 410 kr.

Tävlingen är avslutad, vinnaren presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(16)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…