Annons
Annons


Tävla om Christina Lindbergs bok!


Christina_Lindberg

Boken om countrydrottningen Christina Lindberg ”De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)” är en rolig och rörande biografi. Christina fick sitt första arvode endast fem år gammal, vann sin första talangtävling vid 11 års ålder, fick ett skivkontrakt och började turnera som 13-åring. Hon har uppträtt med några av de största i nöjesbranschen och hon har slagit alla tiders rekord på Svensktoppen med hitlåten De sista ljuva åren.

Annons

Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade två mörka moln – en ständig rädsla för att hennes bakgrund som resande och de livshotande ätstörningarna skulle avslöjas.

”Enda dagen då jag slipper smyga med min hemlighet är lördag. Då är det godisdag. Jag vräker i mig en stor chokladkaka, hela på en gång. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, nya tortyrdagar. Det blir till att vänta tills alla somnat. Jag blir bättre och bättre på att öppna kylskåpet utan att det ger något ljud ifrån sig. Mat, min stora trygghet.”

Nu har du chansen att vinna boken! Vi tävlar ut 3 böcker. Värde ca 250-300 kr. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 14 januari för att vara med och tävla.

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 

LÄS OCKSÅ


(57)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…