Annons
Annons


Tävla om en resa till Lalandia i Rödby och BorderShop!


lalandia

Ta chansen och vinn den ultimata familjeresan med någonting för alla! Resan går till äventyrslandet Lalandia i Rödby i Danmark, som erbjuder någonting för både vuxna och barn. I priset ingår också en tur till BorderShop i Puttgarden, där föräldrar och barn kan shoppa loss i Nordens största gränshandelsbutik.

Annons

I priset ingår 3 nätter för 4 personer på Lalandia med full tillgång till Lalandia Aquadome, som bland annat har Nordeuropas största vattenrutschbana, Tornadon. Vattenlandet har stora bassänger och varma bubbelpooler både inomhus och utomhus. I priset ingår också inträde till Monky Tonky Lekland. I det stora leklandet kan du bygga fantasihus i LEGO®-rummet, klättra upp i toppen av klätterdjungeln, gräva efter guld eller delta i ansiktsmålning, karamellkokning och bullbakning.

Familie i bilI priset ingår även en överfartsbiljett mellan Rödby och Puttgarden. Beläget i Rödby i Danmark, ligger Lalandia bara fem minuter ifrån färjeläget, där man på endast 45 min kan ta sig till BorderShop i Puttgarden, Nordens största BorderShop med sina 8000 kvm. Turen ombord på färjan är en avkopplande stund för hela familjen, och man kan passa på att gå ut på däck och andas in den friska havsluften.

Vi har en resa att tävla om. Svara rätt på frågan, skriv en motivering och fyll i formuläret nedan senast den 11 maj för att vara med och tävla.

I priset ingår 3 nätter på Lalandia i Rödby för 4 personer med inträde till Aquadome och Monky Tonky Legeland. I priset ingår även en överfart med Scandlines färja mellan Rödby-Puttgarden t/r. Värde 3400 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Färjebiljetten för Scandlines överfart Rödby-Puttgarden ska utnyttjas i samband med resan till Lalandia innan den 31/12 2014. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Priset gäller ankomst till Lalandia på söndag, måndag eller tisdag under perioder som inte är under helgdagar eller lov. Miljöavgiften är inte inkluderad i priset.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

bordershoplogga

 


(2)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…