Annons


Tävla om Fisher Price-leksaker!


leksaker_fisher_price

Nu har du chansen att vinna fina leksaker som både roar och utvecklar små barn!

Vi har följande leksaker att tävla om:

1:a pris: Little People-vägpelare, värde 899:-

Little People-vägpelaren är mer än 90 cm hög och bjuder på massor av fart och skoj. När en bil skickas nedför rampen måste barnet vänta och se vilken av de tre banorna den tar – det är olika varje gång! Vägpelaren har verklighetstrogna detaljer såsom en bilhiss, en stoppskylt, en bensinpump och en parkeringsautomat. Barnet kan ägna många timmar åt lekar som utvecklar kreativiteten, utmanar nyfikenheten och förbättrar finmotoriken.

Annons

2.a pris: Little People-skolbuss, värde 399:-

Lil’ Movers-skolbussen är en rolig leksak med massor av ljud och musik. Den har flera olika bussljud och spelar en melodi när man trycker på förarsätet. Dörren på sidan kan öppnas och stängas, och stoppskylten kan fällas ut. Två Little People-figurer medföljer: Eddie, som är redo för skolan med sin ryggsäck, och en busschaufför.

3:e pris: Rock-a-Stack ringpyramid, värde 129:-

Ringpyramiden Rock-a-stack är en klassisk Fisher-Price-leksak som ger barnet möjlighet till obegränsad lek. De fem färgglada ringarna är roliga för små barn att ta tag i, hålla i, skaka och utforska. När barnet är stort nog att sitta kan han eller hon stapla ringarna på konen och putta på den så att den gungar fram och tillbaka. Genom att stapla ringarna utvecklar barnet sin öga–hand- koordination, och eftersom ringarna ska staplas i storleksordning får barnet bättre förståelse för konceptet med relativ storlek.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här senast vecka 3.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 


(16)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…