Annons
Annons


Tävla om ny sluta-röka-produkt!


Nico_bloc_vinst

Varje år försöker en miljon svenskar sluta röka, de flesta utan att lyckas. Nu lanseras NicoBloc, en sluta-röka-produkt som är helt nikotinfri. Med den unika produkten vänjer sig rökaren först av med nikotinet, sedan cigaretterna, helt och hållet i sin egen takt. Nu har du chansen att vinna två veckors förbrukning av NicoBloc.

Annons

NicoBloc består av en färgad vätska som du applicerar på cigarettens filter innan du röker den. Vätskan blockerar intaget av nikotin och tjära (som är cancerframkallande) med upp till 99 %. Du väljer själv mängden vätska som ska droppas på cigaretten, på så sätt anpassas takten för nikotinavvänjningen efter ditt individuella behov.

Vanligtvis använder man NicoBloc i sex veckor för att uppnå totalt rökstopp genom att gradvis reducera intaget av nikotin så att kroppen har tid att anpassa sig till de fysiologiska förändringarna som ett rökstopp innebär. Du bestämmer själv om du kan göra det på sex veckor eller om du vill göra det i din egen takt. Du fortsätter alltså att röka i början, men minskar samtidigt gradvis ditt nikotin och cigarettintag tills dess att du helt slutat röka.

Du slipper helt abstinensbesvär eftersom NicoBloc hjälper din kropp att gradvis anpassa sig till den reducerade nikotinnivån samtidigt som det totala antalet rökta cigaretter per dag minskas.

NicoBloc säljs bland annat på apotek och på www.nicobloc.se.

Vi tävlar ut tre flaskor! Värde ca 179,50 per flaska. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 3 september för att vara med och tävla.

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här


(7)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…