Annons
Annons


Tävla om nytt LEGO!


Vinn_lego

På fredag har den första LEGO-filmen någonsin premiär i Sverige. I samband med att filmen släpps, lanserar LEGO även ett antal produkter som tillverkats enkom för filmen och ger  fans i alla åldrar en möjlighet att återskapa action och äventyret från den tecknade filmen och få flera timmars kreativ och rolig lek.

Annons

lego_vinn_1Här får du chansen att tävla om några av produkterna!

Molnsagopalatset. Ha kul med Unikitty i Molnsagolandet – universums lyckligaste, mest positiva och kreativa plats! Följ med Emmet, Wyldstyle och alla mästerbyggare till ett färgsprakande och lekfullt paradis, där solen alltid skiner och en söt liten snigel glider fram mellan blommorna. Men se upp! Emmet vet inte att han har en sändare på benet och att Lord Business Executron har spårat honom till palatset. Skjut blommor från blomkatapulten för att hålla honom på avstånd och hjälp Emmet att fly. Värde ca 249 kr.

lego_vinn_2Slottskavalleri. Håll utkik efter Lord Business robotar från slottstornet med soldaterna och riddarna. Ladda armborstet och den mobila katapulten på marken. Om du får syn på Småpetaren som försöker fånga civila är det dags att använda fantasin för att bygga om slottet till ett bepansrat slottskavalleri. Värde ca 349 kr

Vi tävlar ut 2 st av varje produkt, totalt fyra vinnare. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 18 februari för att vara med och tävla.

Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på www.allas.se.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 

 

 

 


(24)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…