Annons


Tävla om ”Pappas pengar” på dvd!


Den hyllade tv-serien ”Pappas pengar” som sändes på Barnkanalen och SVT1 tidigare i år har nu släppts på dvd. Boxen innehåller de nio avsnitten regisserade av Erik Haag, med manus av Erik och Sara Haag.
I serien spelar Johan Ulveson Sveriges rikaste man som bor med sin bortskämde son på det tjusiga slottet Stjärtnäs. Han vill egentligen inte vara någon curlingförälder, men det är ju svårt att låta bli. Sonen Bröli, som spelas av Olof Wretling, drömmer om att ge sig ut i världen och klara sig själv. När han kommer hem efter att ha blivit utkastad från en privatskola i Schweiz, börjar han fundera över sitt liv och det han alltid tagit för givet. Hur kan vi vara så rika fast vi inte jobbar? Vem städar hemma hos deras städerska Saburi? Och hur kommer egentligen Saburi till jobbet, hon verkar inte ha någon privatchaufför som Pappa och Bröli har?

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Vi har 3 boxar, signerade av Erik Haag, att tävla om – värde cirka 149:- styck. Vi behöver ditt svar senast söndagen den 16/12. Vinnarna meddelas via mejl. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 

 


(8)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…