Annons
Annons


Tävla om praktiska arbetshandskar!

Ta chansen att vinna praktiska och smidiga arbetshandskar från företaget Guide som lanserat en ny kollektion av vattentäta handskar lagom till vinterns kyla.


19januari

Det här har du chansen att vinna:

Guide 22W: Handskarna har extra foder på ovansidan av handen, vilket gör att de behåller värmen, och tunnare foder i innerhand som ger en bra fingerkänsla. Handsken är uppbyggd i tre lager, där membran och foder är laminerade för att ge ett bättre grepp. Pris 249 kr.

Annons

Guide 5145W: Handskarna är uppbyggda av ett extra tunt material, vilket ger mycket bra fingertoppskänsla. En allväderhandske som passar den som har ett detaljfokuserat arbete och där smidighet är extra viktigt. Pris 185 kr.

Gilla Allas.se på Facebook

Guide 14W OutDry: Handsken är vattentät, slitstark och utvecklad med OutDry-teknologi som ger ett extremt bra grepp i väta. Handskarna är helfodrade med varm fleece och har ett knogskydd med stretch och slagdämpning. Pris 396 kr

Vi har tre par handskar från Guide att tävla om, slumpen avgör vilken modell du får om du vinner. Glöm inte att fylla i vilken storlek du vill ha om du vinner.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…