Annons
Annons


Tävla om produkter för balaserad matsmältning

Nu har du chansen att vinna en ny produkt som sägs fungera för dig som vill uppnå och bibehålla en sund och regelbunden mage.


magproblem

 

Var tredje svensk lider av trög och oregelbunden mage och går inte på toaletten varje dag. En mage i obalans kan ge en spänd och uppsvälld så kallad ballongmage med en känsla av obehag och svårigheter att gå på toaletten regelbundet. Nästan 50 procent av svenskarna med problem gör ingenting åt dem och 70 procent av de som behandlar sin tröga och oregelbundna mage är inte nöjda med sin behandling.

Annons

Den nya produkten Regulamine™ har tagits fram för personer som vill uppnå och bibehålla en sund och regelbunden mage och består av naturliga fibrer från chiafrön och psylliumskal. Fiberkomplexet, som finns att köpa receptfritt på apotek, ger en kliniskt bevisad effekt med regelbunden tarmfunktion på sju dagar.

Produkten är för barn och vuxna över 12 år och finns att köpa receptfritt på apotek över hela Sverige. Fiberkomplexet är socker-, gluten- och laktosfritt med smak av apelsin och består av 100 procent naturliga fibrer från chiafrön och psylliumskal.

Nu har du chansen att vinna Regulamine™!

5 vinnare vinner vars 2 förpackningar (totalt 20 dospåsar). Värde 150 kr/vinst.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
 Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.


(8)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…