Annons


Tävla om roligt Lego!


Lego-julklapp

Nu har du chansen att vinna häftigt Lego för leksugna barn!

Lego Starwars
lego-star-warsStar Wars-fansen blir inte besvikna i år heller. Jultomten kommer att erbjuda allt som behövs för att utmana det onda imperiet. Förbered dig på action och börja med att lära dig behärska rebellernas fantastiska rymdskepp The Ghost. Rymdskeppet har gott om imponerande vapen ombord, inte minst kanontornet som roterar 360 grader. Och om det inte finns någon annan utväg, så finns det alltid en säker nödutgång – du kan skjuta ut hjälten med nödkapseln. Rymdskeppet levereras med fem nya fullt utrustade minirebellfigurer. Värde ca 1 099 kr.

Annons

Lego Technic Hotrod
Lego-bil
Hotrods är riktiga fantasibilar och just den här modellen från Lego Technic är ett litet konstverk. Modellen har realistiska detaljer, som den fullt synliga V6-motorn, och är en dröm för alla som är intresserade av monsterbilar. Med den här byggsatsen kan du roa dig i timmar och skapa en avancerad och mångsidig version av din alldeles egna Hotrod. Och om du av någon anledning föredrar en rallybil, så kan den här modellen förvandlas till det också. Värde ca 349 kr.

Lego friends
lego_friends
Vad skulle du göra om du hade en egen galleria? Du skulle förmodligen titta lite i affärer, äta något och kanske koppla av på ett spa. Det är precis vad Lego Friends Heartlakes galleria erbjuder. Med byggsatsen kan unga köpcentrumsbesökare utforma sin egen galleria med sportaffär, bröllopsbutik, matställen och spa. Och en catwalk förstås – med både scen och DJ. Fyra minidockor och en hund medföljer . Värde ca 1 199 kr.

Vi har tre paket Lego att tävla om!
Glöm inte fylla i vilken du helst vill ha om du vinner.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här senast vecka 3.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 


(10)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…