Annons
Annons


Tävla om spännande bokpaket!

Ta chansen och vinn tre ruskigt spännande böcker att mysa med i soffan i vinter!


vinn-17nov

 

I vinsten ingår tre böcker från HarperCollins Nordic:

Catrine Tollström – Experimentet
Det ska bli den största svenska satsningen inom reality-tv någonsin. Ett antal extrema personligheter anländer till den isolerade paradisön Palawu, och Åse Nordenskiöld ska styra upp produktionen. När kontakten med fastlandet oförklarligt bryts blir det psykologiska spelet mellan deltagarna allt tydligare. En skrämmande händelseutveckling tar sin början. Snart går sanningen upp för alla: i detta dödliga spel kan man inte lita på någon annan än sig själv.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Karin Slaughter – De Vackraste
Alla har hemligheter. Vissa är bara mer brutala än andra. Hennes man blir kallblodigt mördad. Hennes syster är spårlöst försvunnen.
När Claire börjar nysta i det förflutna förstår hon att livet hon levt aldrig varit på riktigt, och att hennes man inte var den hon trodde. Snart inser hon att sanningen är grymmare än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Gabriella Ullberg Westin – Ensamfjäril
Det är julafton och ett våldsamt snöoväder lamslår Hudiksvall. På eftermiddagen får polisen ett larm om att Henna Pedersen, gift med Sveriges bästa fotbollsspelare, har hittats mördad i hemmet. Den hemvändande polisen Johan Rokka får brottsutredningen på sitt bord. När ytterligare ett kallblodigt mord sker anar han att hans jobb och förflutna obönhörligen kommer att flätas samman. Ju mer han nystar i det som hänt, desto säkrare blir han på att fotbollsspelaren döljer något och aldrig egentligen kände sin fru.

Vi har ett paket att tävla om. Värde 410 kr.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(29)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…