Annons
Annons


Tävla om sulor för fräscha sommarfötter!


Flawa_Ballerina_closeup

Flawa_Hygiensula_MFräscha, torra och luktfria fötter på sommaren – vem drömmer inte om det? Nu lanseras hygiensulan Flawa, en ultratunn sula som sägs ta bort dålig lukt och fukt effektivt. Med hjälp av ett ämne baserat på majs hålls både fötter och skor fräscha.

Annons

Flawa hygiensula garanterar fräscha, torra och luktfria fötter även efter en hel dag instängda i skor. Lägg en sula i skorna och fötterna får andas, svetten sugs upp och dålig lukt tas bort. Istället märks en svagt frisk doft.

Flawa ultratunna hygiensulor är max 1,4 mm tjocka, vilket gör att de kan användas i alla skor utan att de tar någon plats eller märks. Sulorna är dermatologiskt testade.

En förpackning med åtta par hygiensulor kostar ca 119 kronor och säljs från och med maj på Apoteket AB och Apotek Hjärta  i storlekarna Small (36–38), Medium (39–41) och Large (42–44).

Nu har du chansen att vinna ett paket med sulor! Vi tävlar ut tre paket. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 20 maj för att vara med och tävla. Glöm inte fylla i vilken storlek du vill ha om du vinner. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.


(18)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…