Annons
Annons


Taxichauffören som blev gängledare

Berättelsen om Vince, en vanlig man vars liv vänds upp och ner när han går med på att bli ledare för ett kriminellt gäng. En serie händelser sätter hela hans familj i stor fara och när polisen en dag knackar på dörren ställs Vince inför ett svårt val.


 Vince McKee (David Morrissey) och Katie McKee (Sacha Parkinson). Foto: Ben Blackall/Content Media

Vince McKee (David Morrissey) och Katie McKee (Sacha Parkinson). Foto: Ben Blackall/Content Media

Vince McKee (David Morrissey) och hans fru Ros (Claudie Blakley) har hamnat längre och längre ifrån varandra sedan sonen Tim sa upp kontakten med hela familjen. Skulden för hans försvinnande har de lagt på sig själva och har nästintill gett upp hoppet om att få honom tillbaka. De har nu börjat vänja sig vid att leva separata liv.

Gängledare

Vince är trött på sitt jobb som taxichaufför och en dag dyker hans gamle vän Col (Ian Hart) upp efter sex år i fängelse. När Vince får erbjudandet om att bli ledare för ett kriminellt gäng vänds hans liv upp och ned.

Annons

Till en början är det spännande och betydligt bättre betalt än hans ordinarie yrke, men när de ska förbereda ett större jobb, konfronteras Vince med en livshotande situation.

Ett svårt val

En serie händelser startar som sätter hela hans familj i stor fara. En dag knackar polisen på dörren och Vince ställs inför ett svårt val.

The Driver: Fredag 15 maj, kl 22.00 i SVT1 (del 1 av 3)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…