Annons
Annons


9 tecken på att din man har blivit en gubbe

Börjar hans ovanor ta över lite väl mycket? Är han inte riktigt samma man som du en gång föll för? Här är 9 tecken på att han blivit en gubbe!


Tecken på gubbe

Hur många tecken uppvisar din partner?

Kommer du ihåg hur gott han luktade i början? Fräscht nyduschad och sprejad med någon dyr herrdoft? Kul hade ni också. Han var ständigt nyfiken och beredd att hitta på nya grejer.

Nu ligger han mest i soffan och tanken har börjat gro: Börjar han förvandlas till en gubbe? Med vår checklista får du svar.

Annons

Här är 9 tecken på att din man blivit en gubbe:

1. Han älskar sina gamla kalsonger. Du måste slänga hans trasiga, uttöjda kalsonger i smyg – och han blir upprörd om han upptäcker det.

Gilla Allas.se på Facebook

2. Han har börjat få hårväxt i näsan och i öronen, och du är rädd att en liten fågel ska bosätta sig i hans ögonbryn. Men han bryr sig inte.

3. Han har fått en ogenerad inställning till sina egna kroppsljud; nyser högljutt och harklar sig saftigt. Och märker inte att folk duckar…

Läs också: Experter: Därför är dina fisar nyttiga för omgivningen!

4. Han är sur och grinig. Glaset är ständigt halvtomt. Men själv ser han det som ett tecken på en sund, kritisk inställning.

5. Han luktar inte lika fräscht som förr. Det känns som om han bytt herrparfymer mot eau de gammal soffa. Och han förstår inte vinken när du köper dyra deos.

6. Han vill förklara för alla hur saker och ting ligger till – särskilt för yngre kvinnor. Du skäms, men han tycker bara att han är hjälpsam.

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

7. Han vill helst vara hemma. Vad du än föreslår säger han nej, allt är ändå redan gjort – och så jäkla dyrt nuförtiden!

8. Han kollar på all sport, inte bara fotboll och ishockey. Att se någon hålla en vinkelrät trana i konstsim är lika fascinerande som Zlatans bicykletas.

9. Han pratar mer och mer om sin ungdomstid och om kompisar med smeknamn som Tompa, Kjelle och Tjommen – fast han inte träffat dem sedan han var 16 år.

Läs också: 10 tokigaste namnen vi kallar vår partner!

smeknamn-drag

Text: Anki Sydegård/MåBra
Foto: Shutterstock


(32)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…