Annons
Annons


Teparty, dramatik och styling!


Vad ska vi ha på julbordet – nytt eller klassiskt? Både och säger vi på Allas och bjuder på massor av recept. Att skilja sig dagarna före jul är ingen hit, det fick Susie och Peter utanför Varberg erfara. Inte heller är en stuga vid havet bästa stället att befinna sig i när vinterstormarna härjar…

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 49 (i butik torsdag 29 november):

Advenstsstormen gjorde stugan vid havet till en dödsfälla
Tänk dig att bio i en pytteliten stuga vid havet med en alldeles egen sandstrand utanför knuten. Visst låter det romantiskt och underbart? Men verkligheten var en helt annan när adventsstormen ifjol blåste in över landet och vågorna rullade in. Var Diana fångad och vattnet bara steg och steg…

Gilla Allas.se på Facebook

20 härliga recept för julbordet – suveränt, snabbt och supergott!
Klassiker och nyheter! Så ska det vara på ett sillbord till jul, tycker Allas matredaktör Maria Wigur, och bjuder på några snabba sillrecept som du fixar på tio minuter. Dessutom bjuder vi på en snabb trerätters julmeny och – naturligtvis – pepparkaksbak!

Susie och Peter skilde sig två dagar före julafton
De sa knappt ett ord tillvarandra. Inga pussar eller kramar – bara ansträngda leenden i ett försök att dölja hur olyckliga de var. Det var den konstigaste ju som nyskilda Susie och Peter firat tillsammans. Men, skulle det visa sig, inte den sista!

Julmagi med amaryllis
Det räcker med en endaste amaryllis för att få julkänslan!Majestätisk i sin utstrålning bjuder den på lång blomning och massor av möjligheter. Vi har tipsen!

Hinner medicinfabriken rädda livet på Carlota?
I Mocambique är det ingen som förväntar sig att bli gammal. Medellivslängdenär låg och många dör i aids. Men nu bygger landet, med hjälp av Brasilien, Afrikas första fabrik för HIV-mediciner. Men kommer den att nå fram till landets 2,5 miljoner hivsmittade?

Från jobb till fest – bli partyklar på nolltid!
Styla om vardagsplaggen med lite glamour som fräcka skor, strumpor och iögonfallande smycken. Sex stilar som gör dig redo för party direkt efter jobbet.

Dessutom:

  • Koppla av med lätta och kul kryss
  • Tid för te – Nya heta hälsotrenden
  • Tjejsnack med Charlotte – Är inte tänder en kroppsdel?
  • Fort fin i håret – stylingtips för alla längder
  • Eva låg i skadad diket och gjorde reklam förs in julshow!
  • Veranda i vinterskrud – inred för mys
  • Fixar Wanja i Falun Sveriges största adventskalender?
  • Steg för steg: Baka pepparkakshus
  • En läsare berättar: Vår dotter kom inte hem efter resan till Thailand
  • + massor med tips, krönika av Anna-Lena Brundin och mycket annat.

 

LÄS OCKSÅ


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…