Annons
Annons


Terese Fredenwall: Gode gud, nu kör vi!


Terese Fredenwall

Foto: Carl-Johan Söder/SVT Terese Fredenwall tävlar med låten ”Breaking the silence” (upphovsmän: Terese Fredenwall, Simon Petrén) i Melodifestivalens fjärde deltävling i Malmö den 23/2.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?
– Det är ett fantastiskt startfält som har stor bredd & det tycker jag känns spännande!

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?
– Dels att det är en väldigt stor produktion men också att det är en scen där välkända namn blandas med nya.

Annons

Hur förbereder du dig?
– Eftersom jag bestämt mig för att gå in i detta med mitt eget skivbolag och musikförlag så är det väldigt mycket jobb, förutom alla repetitioner och all mental förberedelse. Jag jobbar med alltifrån kläder och hotellbokning till sånglektioner och twitter.

Gilla Allas.se på Facebook

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?
– Jag tar ett stort andetag och säger för mig själv ”Gode Gud nu kör vi!”

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?
– Loreen skulle jag våga påstå är min generations största melodifestivalupplevelse. Men om jag nu inte ska välja en så självklar kandidat så skulle jag säga gruppen BIG som var med på 90-talet med låten ”ingen annan väg”. Otroligt bra svensk pojkpop som har fått oförskämt lite uppmärksamhet.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…