Annons
Annons


Test av kosttillskott för håret – funkar det verkligen?

Vår reporter, som vanligtvis är väldigt skeptisk till kosttillskott, har testat Hårkontroll Boost. Funkar det verkligen?


Foto: Ibl

Annonssamarbete med Hårkontroll

Jag har alltid varit skeptisk mot ”hälsokost”. Eller kosttillskott som det ju heter nuförtiden. Men efter perioder av långvarig stress tog mitt annars så tjocka och fina hår ganska mycket stryk. Och när jag fick ett erbjudande att testa Hårkontroll Boost som en del av ett annonssamarbete tänkte jag att det kan ju inte bli värre i alla fall.

Två tabletter om dagen i samband med måltid under ett cirka tre månader bestämde jag mig för så att håret verkligen skulle få sig en riktig boost.

Gilla Allas.se på Facebook

Så. Fick jag ett finare och starkare hår då?

Jag skulle inte vilja påstå att den synliga kvaliteten på håret blivit bättre. Det är liksom inte glansigare eller så utan jag behöver fortfarande mängder av produkter för att få bort frissighet och för att håret inte ska risigt ut.

Däremot hände två andra saker.

1. Jag tappar mycket mindre hår nu. Innan kunde det komma av hela tussar när jag tvättade håret eller borstade håret och det är betydligt mindre nu.

2. Det kommer liksom nya hårstrån från min hårbotten vilket resulterat i att håret blivit tjockare upptill. Sedan orkar det inte riktigt behålla kraften hela vägen ner i mitt långa hår. Men jag kanske ska äta tabletterna någon månad till. Och kanske klippa topparna…

Så på det stora hela – det är kanske inte så värdelöst med kosttillskott ändå – det blev ju i alla fall en förändring till det bättre. För visst ser man på bilderna nedan att det blivit lite mer hår?

Av Johanna Svan

Före.

Efter. Foto: Mattz Birath

Läs också: Så gör proffsen en riktig snygg håruppsättning på mindre än en timme

Hårkontroll Boost är en premiumprodukt för hår, hud och naglar som erbjuder lite mer än det dagliga näringstillskottet. Hårkontroll Boost bygger på ett utvecklat koncept, och innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade keratinet Cynatine® HNS, kombinerat med extra biotin och zink, som båda bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering. Läs mer om Hårkontroll Boost här.

Annonssamarbete med Hårkontroll

LÄS OCKSÅ


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…