Annons
Annons


Thåström och Morgan Alling hos Skavlan

Hilary Mantel är en av Storbritanniens mest framstående författare och är aktuell med tv-versionen av hennes historiska roman Wolf Hall. Nu kommer hon med självbiografin Skuggan av ett liv på svenska och dagen efter sitt framträdande i Skavlan adlas hon.


Morgan Alling är en av våra mest folkkära och produktiva skådespelare, nu aktuell med biosuccén ”Sune i fjällen” och nya barnfilmen ”Cirkus Imago – en på miljonen”.

Marcus Ericsson heter Sveriges nya racerstjärna. För andra året kör han i motorvärldens finrum, Formel 1, och med nytt stall, en ny och bättre bil har han nu chansen att slå igenom på allvar.

Annons

I snart sex år har sonen Joshua French suttit fängslad i Kongo, dömd till livstid. Julen 2013 flyttade Kari Hilde French till Kongo för att vara nära sonen, som har blivit allt mer sjuk och nu även fått malaria. Kari Hilde kommer till Skavlan för att berätta om en mors desperata kamp och om hoppet som fortsatt lever i henne.

Gilla Allas.se på Facebook

Ebba Grön och Imperiet är milstolpar i svensk rockhistoria. I båda grupperna fanns Joakim Thåström som i dag är en levande ikon. Thåström är aktuell med en stor, snudd på utsåld, Skandinavien-turné och kommer till Skavlan och gör ”Kom med mig” från kommande albumet Den morronen.

Skavlan: Fredag 6 februari, kl 21.00 i SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…