Annons
Annons


Festival-Johanna möter flickfavoriterna i mellon

Fyra killar i Melodifestivalen 2017 har redan en rejäl skara fans i form av tonårstjejer. Vår reporter kollade läget hos dessa mello-debutanter. Och hur uttalas egentligen The Fooo?


the-fooo-melodifestivalen

Av Johanna Svan

Benjamin Ingrosso har redan hunnit vinna Let´s Dace, och Lilla Melodifestivalen vann han redan 2006. Men nu blir det debut i ”riktiga” mello.
Jag försöker luska lite om hans relation till Melodifestivalen med tanke på att hans mamma Pernilla Wahlgren varit med hela 5 gånger  – men då säger presskontakten vänligt, men bestämt, till mig att den här intervjun inte handlar om Benjamins familj utan om hans musik.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Jag är med i Melodifestivalen för att jag älskar min låt och vill göra ett så bra framträdande som jag kan. Jag ser jättemycket fram mot att få visa det för den breda publiken som programmet har.

– Min låt, en uptempolåt, är väldigt personlig. Jag har ju skrivit låtar sedan jag var liten och har alltid skrivit låtar som är lite mer soul än pop.

Benjamin säger själv att han inte har några förväntningar alls på sin medverkan.

– Inte just nu i alla fall. Nu fokuserar jag bara på att kunna göra en bra show under de 3 minuter jag har på mig.

The Fooo förlorade en medlem

Pojkbandet The Fooo Conspiracy (Oscar Enestad, Felix Sandman och Omar Rudberg) är också debutanter i Melodifestivalsammanhang. Men trots deras ringa ålder (födda -97 och -98) har de både turnerat, varit förband till Justin Bieber och vunnit olika musikpriser sedan de bildades 2013.

The Fooo Conspiracy tappade sin fjärde medlem, Oscar ”Ogge” Molander, bara för ett par dagar sedan.

– Han har valt att hoppa av bandet för han ville enbart fokusera på sitt musikskrivande, säger Oscar Enestad.

Se en längre intervju med The Fooo, där de bland annat berättar hur deras namn ska uttalas, här nedan!

LÄS OCKSÅ


(27)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…