Annons
Annons


Thomas Ravelli joker i Stjärnornas Hoppning


Stjärnornas Hoppning är räddat – av VM-hjälten och Mästarnas Mästare Thomas Ravelli. Den förre fotbollsmålvakten tar plats i sadeln sedan Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson tvingats sluta på grund av allergi.

Annons

Efter framgångarna i Mästarnas Mästare är landslagsmålvakten från VM i fotboll 1994 redo att anta nya utmaningar. Under tv-programmet Mästarnas Mästare fick vi se flera sidor av Ravelli – men vi fick också se varför målvakten från IFK Göteborg och Öster blev så folkkär under sin aktiva karriär. Nu kommer publiken under Sweden International Horse Show i Friends Arena att få uppleva vad Ravelli kan göra mot de andra stjärnorna i hopptävlingen.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag är ungefär division 7 korpen, b-laget för äldre gentlemän, säger Thomas Ravelli.

För att kunna förbereda sig på bästa sätt kommer Ravelli att få en helt egen coachning och träning i ett stall i Göteborg. Därmed kommer konkurrenterna inte att kunna hålla koll på den oberäknelige mästaren.

Frågan är alltså om Mästarnas Mästare också är en champion till häst?

Stjärnorna tävlar under kvällsföreställningen på söndagen den 30 november i Stjärnornas Hoppning.

Under senhösten kommer du i programmet Stjärnhoppningen på SVT/Barnkanalen att kunna följa stjärnornas förberedelse och träning inför den stora tävlingen i Friends Arena


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…